Kwaliteit en samenwerking

 

Over kwaliteit

Business Health Center BV werkt constant aan de kwaliteit van dienstverlening. Zowel diensten die wij zelf verlenen als diensten die door ons ingeschakelde derden verlenen.

Wij bewaken de mate waarin de bij ons geldende kwaliteitscriteria in de praktijk voorkomen. Onze criteria betreffen: doelgerichtheid, effectiviteit, transparantie & toegankelijkheid, veiligheid en compliancy (voldoen aan wet & regelgeving).
Effici├źntie is voor ons daarbij geen doel op zich. Door op onze kwaliteitscriteria te focussen, werken wij aan het vermijden van verspilling van aanwezige middelen en zorgen wij voor snelheid en accuraatheid.

 

Over samenwerking

Wij zijn ervan overtuigd dat in deze tijden alleen samenwerking leidt tot vooruitgang. Wij werken dan ook bij voorkeur samen met onze klanten met respect voor elkaars doelstellingen. Wij gaan langdurige verbanden aan met providers (medisch en niet-medisch specialisten die door ons kunnen worden ingeschakeld voor interventies) en met ondernemingen, als klant.
Ook gaan wij langdurig een verband aan met iedere werknemer die bij ons aangesloten is.

Door gevalideerde en correctie dienstverlening geven wij meerwaarde aan iedereen die zelf (meer) regie wilt nemen op werk & gezondheid. Indrukken van onze samenwerking met wetenschappers, klanten en providers zijn vaak te vinden onder het kopje actueel.