Wat we doen is mensenwerk

SAL Verzuim is een gecertificeerde arbodienst met hart voor mensen en hart voor werk gevestigd in Nuth met klanten in de regio Limburg en Brabant. Betrokkenheid staat bij ons voorop. Bij u, uw organisatie en uw medewerkers. Onze aanpak is gericht op het ontzorgen van de werkgever en het verzorgen van de medewerker.

Wat we doen

We ondersteunen u bij uw arbozaken. Volgens de Arbowet bent u verplicht om goed voor uw personeel te zorgen. En daar komt een hoop bij kijken. Denk aan een veilige werkomgeving, vitaal personeel en effectieve begeleiding.

Wij helpen u er graag bij en bieden u een scala aan diensten en trainingen aan. Ook voor veel keuringen kunt u bij ons terecht.

Hoe we het doen

Bij SAL Verzuim pakken we zaken graag net even anders aan: snel en grondig. We denken in mogelijkheden. Wat kan iemand wel? Daar gaat het ons om. We maken de werkplek onderdeel van het herstel. En het allerbelangrijkst, wat wij doen is mensenwerk. Geen beter medicijn dan oprechte aandacht. Daarom zijn we als arbodienst betrokken, toegankelijk en persoonlijk.

Historie

SAL Verzuim is een arbodienst die in 2006 voor het eerst het daglicht zag, vanuit de liberalisering van de arbomarkt. In 2006 zijn we begonnen met bedrijfsartsen én arbeidsdeskundigen en enige tijd later ook met casemanagers. En zo werken we nog steeds: persoonlijk, snel en doortastend!. Met ons motto “Nil Volentibus Arduum” – “Niets is onmogelijk voor hen die willen” staan wij voor een persoonlijke en doortastende aanpak. En dat is nog steeds de basis van onze organisatie.